Rekviziti

Promocijski dogodki, team buildingi, aktivacije sponzorstev in ostale zabavne prireditve bodo z našimi rekviziti dobili povsem novo dimenzijo.

Primerni so za odrasle, večina pa tudi za otroke. Rekviziti ne zahtevajo predznanja, le sproščenost in pripravljenost na sodelovanje.

Poleg postavitve rekvizitov lahko pripravimo mini tekmovanje, v katerem sodelujejo vsi udeleženci in tekmujejo za zmago v skupnem seštevku. Trajanje iger je odvisno od števila oseb in želja naročnika.

Giga košarka

Rekvizit za vse, ki jim je običajna košarkarska žoga premajhna.

Trojni koš

Priljubljeno igro iz zabaviščnih parkov smo izboljšali za en koš in dosegli več zabave. Tekmuj s časom in tekmeci, ki ti kradejo žoge.

Košarkarski 4 v vrsto

Se spomnite legendarne družabne igre štiri v vrsto? Nekdaj namizna zabava je danes izziv dobila v košarkarski različici.

Košarkarski križci in krožci

Igro, ki je krajšala marsikateri dolgčas na papirju, smo povečali za kak meter in pol. Za zmago je potrebno dovolj taktike in dobre volje.

Košarkarski katapult

Fliper po košarkarsko z glavnim ciljem – doseči koš na 4 metre visokem obroču. No, tudi spodnji štejejo.

Bungee tek

Na 10 metrov dolgi napihljivi progi, na kateri morata zbrati čim več točk, sta tekmovalca privezana z bungee vrvjo, kar tek še nekoliko otežuje, a ga naredi še toliko bolj zabavnega.

Sumo parček

Sodelovanje pri teku je ključno, sploh, če si oblečen v isto sumo obleko. Zabavi s tem rekvizitom ni videti konca.

Foursquare Volley

Najhitreje rastoča dvoriščna igra na svetu. Zakaj bi igrali odbojko na dve polji, če lahko na štiri?

Radar + gol

Najhitrejši zabeležen strel Zlatana Ibrahimovića je znašal 150 km/h. Si ga drzneš izzvati?

Ugani kdo

Zgodovinsko nepogrešljiva igra na zabavah, tokrat na voljo v giga različici. Ugani, kdo je na tablici, ga imitiraj in poskrbi za veliko zabave in smeha.

Štrbunk

Legendarna ameriška igra »Cornhole« navdušuje Slovenijo. Metanje vrečk na leseno podlago je več kot zabavno in tekmovalno.

Hokej

Zabavna igra za lovljenje rdeče pike na hokejski plošči za vse tiste, ki se počutijo vsaj 5 % tako sposobni, kot Anže Kopitar.

info@bmevents.si

BM Events Hub d.o.o.
Bratovševa ploščad 20
1000 Ljubljana

BM Events © 2024 Vse pravice pridržane.

DALJŠI OPISI
PRIDEJO SEM

Za podjetja pripravljamo team buildinge ali druge dogodke za zaposlene.

Viverra adipiscing at in tellus integer. Posuere sollicitudin aliquamultrices sagittis orci a scelerisque purus semper. Purus gravida quisblandit turpis cursus in. Elit at imperdiet dui accumsan sit amet nullafacilisi morbi. Risus pretium quam vulputate dignissim.Tortor condimentum lacinia quis vel eros donec ac. Imperdiet nullamalesuada pellentesque elit. Ut tristique et egestas quis ipsumsuspendisse ultrices. Sapien faucibus et molestie ac feugiat sed lectusvestibulum. Tincidunt dui ut ornare lectus sit amet est